
«Cultural and Natural Heritage» Scientific Section
Cross-cut review - « Preservation and Analysis of Material Culture»
Thursday, March 27th, 2025 & Friday, March 28th, 2025
Chers collègues / Dear Colleague,
Nous vous informons que le diner du Jeudi 27 mars 2025 se fera au restaurant la Petite Forge à Villiers le bâcle. Afin qu’il n’y ait pas de soucis le Jour J, le restaurant à besoin d’avoir la confirmation du nombre de convive ainsi que votre choix des plats en avance.
We would like to inform you that the dinner on Thursday 27 March 2025 will be held at “Restaurant La Petite Forge” in Villiers le Bâcle. In order to avoid any troubles on that day, the restaurant needs confirmation of the number of guests and your choice of dishes in advance.
Nous vous remercions de répondre rapidement au questionnaire (lien ci-dessous) avant le jeudi 20 mars 2025.
Please complete the questionnaire (link below) before Thursday 20 March 2025.
Nous vous en remercions par avance,
Thank you in advance,
Dans l’attente de votre venue,
We look forward to seeing you,
Bien cordialement,
Best regards,
Le secrétariat de la division Expériences
(Véronique Schweitzer – veronique.schweitzer@synchrotron-soleil.fr)
For the organizers of the Cross Cut Review « Cultural Heritage »
« Preservation and Analysis of Material Culture»
Solenn REGUER – solenn.reguer@synchrotron-soleil.fr
Laurent TRANCHANT – laurent.tranchant@synchrotron-soleil.fr